top of page

FESTIVALINFO

Hitta till
festivalområdet

Du hittar festivalen på Mobackenområdet i utkanten av Skellefteå. Tips: cykel, promenera eller åk buss.

Adress: Mobackavägen 40, 931 45 Skellefteå

Kollektivt: Buss 4 går från centrala Skellefteå, Mobacken är ändstation. Följ sedan Tunnelvägen söderut till fots och ta höger vid Mobackavägen. 

Bil: På området finns begränsad möjlighet till parkering.
Handikapp-parkering finns på området.

Cykel: Cykelled från Skellefteå centrum leder hela vägen fram till evenemangsområdet.

 

Mat på
festivalområdet

Olika typer av mat och fika kommer finnas till försäljning på området.
 

- Hälsoföretaget Grön Ninja AB finns på plats med sin food truck och säljer fantastisk vegansk & vegetarisk mat. 

Missa inte det!

- Fantastiska Lycksele korv kommer sälja ren-souvas, churros, hamburgare, langos och munkar i alla naturens färger. 


- Projekt Gemensam Kraft kommer driva Mobackens Café under festivalen

Mer information kommer.

Boende på
festivalområdet

För ungdomar: På festivalen kommer det finnas möjlighet att anmäla sig för att bo tillsammans med andra ungdomar och göra hela helgen mer likt ett läger. Mer information och kontakt för detta kommer senare. 
 


Boka hotell:
Festivalens sponsor Comfort Hotel Skellefteå hälsar:

Välkommen till Comfort Hotel Skellefteå Stadshotell! Hotellet som ligger mitt i hjärtat av Skellefteå med närhet till nöjen och aktiviteter för alla, såväl semestrande kärlekspar som äventyrliga barnfamiljer. Sedan den 1 juni 2023 så heter vi Comfort Hotel Skellefteå men vi är det klassiska Stadshotellet, en anrik och klassisk mötesplats för alla - i en uppdaterad kostym!

Hotell med historiskt läge
1863 invigdes Skellefteås gamla stadshus, troligen Nordens största timmerhus någonsin. Det revs under högljudda protester 1955 och ersattes med byggnaden där Comfort Hotel Skellefteå idag ligger. Vår magiska frukost intar du under kristallkronorna med en fantastisk utsikt över Stadsparken. Just nu bygger vi om hotellet, när allt står klart efter sommaren kommer vi att vara Skellefteås största hotell med 206 rum!

 

Gym

Vi har ett nära samarbete med Step In, en toppmodernt gym mittemot Stadshotellet, säg bara till i receptionen så tränar du gratis dygnet runt! (åldersgräns 15år)

Nyrenoverad relaxavdelning 
Hotellet erbjuder ett fräscht relaxrum med både en herr- och dambastu i anslutning. Häng tillsammans med kompisar eller kollegor, här finns goda utsikter för nya insikter.

Köpa biljetter
till festivalen

Du väljer själv biljettpris utifrån dina förutsättningar.

Vi vill ge möjlighet till alla att kunna köpa festivalpass.

De olika biljettpriserna är till för att alla, oavsett ekonomiska förutsättningar ska kunna komma på festivalen. Har du möjlighet att betala mer än rekommenderat pris får du gärna göra det. Överskottet kommer gå till att arrangera festivalen 2024.

Normalt kostar en liknande festivalbiljett mellan 700 - 1200 kr/st. Det går bra att köpa helgpass på plats också!

Övrig info

Ta gärna med egen stol eller filt till området, största delen av festivalen hålls utomhus

Kontakt 
för frågor om
festivalen

Har du frågor som du inte hittar svaren på här på hemsidan, så ber vi dig att kontakta projektledaren Markus Nyström direkt. 

Markus Nyström

info@northeventab.com
 

Bakgrund och Vision

Musik - Möten - Mat
 

Vi på Studieförbundet Sensus, tillsammans med kyrkorna i Skellefteå, vill hälsa dig hjärtligt välkommen till Mobackenområdet den 9-11 juni 2023! Vi är så stolta över att få presentera det starka startfältet av artister, band, gästföreläsare och mycket annat som kommer fylla festivalen dessa dagar! Vi vill att ni kommer dit med mycket förväntan och glädje, det här kommer bli en fantastisk helg tillsammans.
 

Work Together Festival är en satsning av Studieförbundet Sensus tillsammans med några av våra medlemsorganisationer och ligger i

linje med vår verksamhetsidé; att ge möjlighet till utveckling och

lärande i mänskliga möten och genom kulturupplevelser. Sensus verkar för aktivt engagemang i samhället och i medlemsorganisationerna. Sensus arbetsformer är studiecirklar, kulturprogram och annat folkbildningsarbete.

 

Sensus som organisation bygger på en helhetssyn som utgår från en kristen värdegrund. Sensus verksamhet utgår från demokratiska värderingar och respekt för den enskilda människan. Sensus är religiöst- och partipolitiskt obundet.

 

Sensus och våra samverkanspartner arbetar tillsammans (Work Together) för att just DU ska trivas på Mobackenområdet 9-11 juni!

En drogfri festival


Work Together Festival är en drogfri festival vilket måste följas av alla festivalbesökare. Genom detta vill vi stå upp för nykterhet och skapa en trygg plats för alla, oavsett ålder. Festivalen utgör en frizon där barn, ungdomar och vuxna tillsammans kan njuta av fantastiska konserter, evenemang och samlingar.

Sjukvård och säkerhet

 

Självklart finns det utbildad sjukvårdspersonal på plats redo att rycka in om olyckan är framme. De kommer alltid finnas personal vid entréerna som hjälper dig komma i kontakt med vårt sjukvårdsteam. 

På konserterna finns det vakter och volontärer som bistår med säkerhet för deltagarna. Vi fyller aldrig lokalerna mer än tillåtet och vi tar ansvar för en livfull, men säker festival. Till detta kommer också festivaldeltagarens eget ansvar att inte utsätta sig själv eller andra för fara. 

Följ @worktogetherfestival

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page