top of page
Jon & Frank_med logo blue 4200x2000_.jpg

JON PETERSON &
FRANK ÅDAHL med FOLK

JON & FRANK med rockorkestern FOLK

Vilket spännande musikaliskt möte!

The best of Edin/Ådahl & Franks fantastiska musikkatalog möter Jon Petersons helt nya & spännande moderna pop/rock!

Gamla låtar får nytt liv & nya låtar en ny kostym i denna spännande musikaliska-fusion.

 

Nytt från Jon, blandas med nutida klassiker från Edin/Ådahl i en härlig anrättning. Allt i ett musikaliskt möte där Frank & Jon delar scenen & låtarna ihop.

Texter på svenska, musik med sväng och energi är ingredienser – som kokas ihop & hålls samman av Rockorkestern FOLK som är navet i denna spännande akt!

 

Jon & Frank fann varandra i samarbete på en av Jons singlar som släpptes 2022. Sången heter ”Ge Inte Upp” och har fått stor uppmärksamhet och spridning, vilket är lätt att förstå då det är en skön, svängig och rocksosande duett som de bjuder på.

Den och många andra hitlåtar utlovas.

 

Franks fantastiska karriär som sträcker sig över flera decennier. Den har innehållit allt från melodifestival vinst, till musikaliska uppdrag med världsartister från hela världen, till att gjort svenska rösten för Simba i Lejonkungen (och flera andra tecknade filmer) och otaliga konserter land och rike runt. Frank besitter utan tvekan en av Sveriges absolut bästa röster.

 

Jon har ju varit frontfigur i såväl rockgruppen Attention & FOLK under många år & turnerat & släppt många plattor. Uppskattad gitarrist & låtskrivare. Sen ett par år tillbaka har han satsat på att släppa eget material. Senaste julsingeln med bl a Py Bäckman & Jenny Gajicki är ännu ett exempel på ett uppskattat samarbete & låt.

 

Detta blir ett musikaliskt möte att se framemot!

 

Lördag 10 juni
21.15

Stora Scenen

Följ på sociala medier
  • Spotify
  • Instagram

Följ @worktogetherfestival

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page