top of page

Bakgrund och Vision

Musik - Möten - Mat
 

Vi på Studieförbundet Sensus, tillsammans med Röda Korset, Studieförbundet Bilda och kyrkorna i Skellefteå, vill hälsa dig hjärtligt välkommen till Mobackenområdet den 7-9 juni 2024! Vi vill att ni kommer dit med mycket förväntan och glädje, det här kommer bli en fantastisk helg tillsammans. 
 

Work Together Festival är en satsning av Studieförbundet Sensus tillsammans med några av våra medlemsorganisationer och ligger i linje med vår verksamhetsidé; att ge möjlighet till utveckling och 

lärande i mänskliga möten och genom kulturupplevelser. Sensus verkar för aktivt engagemang i samhället och i medlemsorganisationerna. Sensus arbetsformer är studiecirklar, kulturprogram och annat folkbildningsarbete.

 

Sensus som organisation bygger på en helhetssyn som utgår från en kristen värdegrund. Sensus verksamhet utgår från demokratiska värderingar och respekt för den enskilda människan. Sensus är religiöst- och partipolitiskt obundet.

 

Sensus och våra samverkanspartner arbetar tillsammans (Work Together) för att just DU ska trivas på Mobackenområdet 7-9 juni!

Följ @worktogetherfestival

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page