top of page

Sebastian Stakset är tillbaka 2024!

Fredag 7 juni
19.30

Stora Scenen

Intresset att få lyssna till Sebastian Stakset under sommarens festival 2023 var så stort att hälften av besökarna inte fick plats inne i Mobackenkyrkan. Därför är vi otroligt stolta att presentera att Sebbe kommer tillbaka, och denna gång blir det på stora utomhus scenen så att alla ska få plats! Till skillnad från i sommar så blir det först en grym hip-hop konsert med Sebastian Stakset och hans låtar som sedan varvas med berättelser ur hans liv. Efter konserten bjuds de som vill in till kyrkan för mer undervisning och förbön med Sebbe och kyrkorna i Skellefteå.

Under artistnamnet Sebbe Staxx hade Sebastian Stakset stor framgång som frontman i hiphopgruppen Kartellen. Mobbning och utanförskap i barndomen ledde fram till en tillvaro av drogmissbruk och kriminalitet. För cirka nio år sedan fick han ett starkt möte med Gud. Nu har Sebbe släppt flertalet låtar och album som soloartist och kommer till festivalen med ett budskap om hopp, tro och förlåtelse!

Sebbes nya album ”Medan vi faller” släpptes för ett år sedan och där vi hittar vi bland annat singlarna ”Blöder från själen” och ”Trakten”, som redan fått miljontals stream på Spotify.

2.png
5.png
1.png
4.png
socaiala medier till hemsidan (320 x 320 px) (1).png
samuel.jpf

SEBASTIAN STAKSET

Fler artister på festivalen

bottom of page